Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği

Hijyen Eğitimi Kursu

Duyuru

Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği gereği; ekmek ve ekmek çeşitlerinin üretiminde, dağıtımında ve satışında çalışan personelin almak zorunda olduğu gıda hijyeni eğitimi; 22 Mayıs 2017 tarihinden itibaren, Birliğimiz ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu koordinatörlüğünde, Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecektir.

18 Ocak 2017 tarihinde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında imzalanan protokol gereği verilecek olan bu eğitimler; Türkiye Fırıncılar Federasyonu’na bağlı esnaf ve sanatkârlar odası üyesi fırınlarda ekmek üretimi, dağıtımı ve satışında çalışanlara, Türkiye Fırıncılar Federasyonu tarafından verilecektir.

Bu nedenle; Adıyaman Fırıncılar Esnaf Odamız haricindeki diğer odalarımıza üye fırıncılarımız için gerçekleştirilecek olan bu eğitimlere katılmak isteyen fırıncı esnaf ve sanatkârlarımızın; bağlı bulundukları odaya,  07 Temmuz 2017 tarihinde kadar aşağıdaki belgelerle birlikte müracaat etmeleri gerekmektedir.

1- Nüfus cüzdan fotokopisi,

2- 2 adet fotoğraf,

3- Hijyen Eğitim Belgesi Başvuru Formu ( Odadan alıp doldurulacak ),

4- Türkiye Fırıncılar Federasyonu Halk Bankası Bakanlıklar Şubesi TR84 0001 2009 4080 0016 0001 00 İban numaralı ( KUTA ) hesabına 95,00 TL yatırıldığına dair banka dekontu

( Dekontta eğitime katılacak olan kişinin adı yazılı olacak ).

 

Ekmek ve ekmek çeşitlerinin üretimi, dağıtımı ve satışında çalışanların müracaatlarını, 07 Temmuz 2017 tarihine kadar alacak olan odalarımız; müracaat edenlerin belgelerini, yazı ekinde toplu olarak, Adıyaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne gönderecektir.